Snickare Ronneby

EM BYGG & MONTAGE – snickare Ronneby

Från idé till verklighet

Söker du en snickare och dessutom befinner dig i Ronneby? EM Bygg & Montage är en firma som står för helheten, vilket i praktiken innebär en bekväm och effektiv process för kunden. Våra hantverkare innehar goda kunskaper och meriterande erfarenheter från branschen. Erfarenheter som möjliggör det för oss att kunna erbjuda ett brett urval av tjänster. Vi lägger stort fokus på att du ska få en slutprodukt som speglar dina förväntningar och önskemål. Du kan oftast få skattereduktion genom rotavdraget, läs mer HÄR.

För en trygg och kvalitativ process.

EM Bygg & Montage

Firman består av ett välkomponerat team som trivs av att arbeta ihop och som alltid gör sitt yttersta för kunden. Vi värnar om våra anställda och givetvis om våra kunder, slutmålet är alltid att du som kund ska känna dig helt nöjd. För oss är en nära dialog med kunden av stor vikt, vi planerar och informerar arbetet tillsammans för bästa möjliga resultat!

Vi är en personlig och professionell firma som vänder sig till alla i Ronneby som söker en snickare.

Kvalitet

På EM Bygg & Montage är vi noggranna med att kunden ska få ett ordentligt utfört arbete. Vi lämnar ingenting ogjort och låter inte vår tidseffektiva process drabba kvaliteten. Med väl beprövade metoder och förstklassigt material säkerställer vi att din slutprodukt håller i längden.

Vi på EM Bygg & Montage håller inte igen på kvaliteten!

VÅRA TJÄNSTER

Läs mer om oss!
Följ oss på instagram

EM Bygg & Montage AB

Humlegatan 8, 374 40 Karlshamn
Snickare Ronneby
070-859 46 42